ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή με courier ΕΛΤΑ ή ACS

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας είτε στο χώρο σας είτε από συνεργαζόμενο υποκατάστημα της περιοχής σας. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 από Δευτέρα εως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 15:00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 15:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται απο εμάς στην εταιρία ταχυμεταφορών την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται:

  • 1-3 εργάσιμων ημερών ΕΝΤΟΣ πόλεων
  • 3-4 ημερών νησιωτικοί προορισμοί
  • Στις περιπτώσεις Απομακρυσμένων ή Δυσπρόσιτων προορισμών οι ανωτέρω χρόνοι επεκτείνονται από 1  έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές μεγάλων συσκευασιών οι αποστολές πραγματοποιούνται με πρακτορείο και προηγείται επικοινωνία στο +2285 025502 ή e-mail στο katsourisnaxos@gmail.com

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Nάξο και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, καθυστερήσεις λ'ογω τρίτων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΩΝ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΑΣΧΑ) Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΑΣ.