ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Β΄ Λυκείου Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Το βιβλίο αυτό αποτελεί όχι μόνο πλήρες βοήθημα για τους μαθητές της Β΄Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης αλλά και χρήσιμο οδηγό προς τους εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία του ρητορικού λόγου του Λυσία Υπέρ Μαντιθέου. Η μέθοδος προσέγγισης του κειμένου είναι λειτουργική και πρωτοποριακή και συμβάλλει στ..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:16.00€
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθηµα για τους µαθητές της Οµάδας Προσανατολισµού Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β΄ και Γ΄ Λυκείου, καθώς και χρήσιµο οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το µάθηµα των Αρχαίων Ελληνικών. Αξιοποιεί τις παραδοσιακές διδακτικές µεθόδους και ταυτόχρονα εισάγει και..
18.80€
Χωρίς ΦΠΑ:18.80€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Λατινικά Β΄ Λυκείου Κριτήρια Αξιολόγησης
-10 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Το παρόν εκπαιδευτικό βιβλίο ανταποκρίνεται στον νέο τρόπο αξιολόγησης των Λατινικών Β΄ Λυκείου και συμβάλλει στη συστηματική προετοιμασία των μαθητών/-τριών παρέχοντας τη δυνατότητα σταδιακής αυτο-αξιολόγησης. Συνολικά περιλαμβάνει δεκαπέντε (15) Φύλλα Εργασίας χωρίς βαθμολόγηση και είκοσι επτά (27..
11.52€ 12.80€
Χωρίς ΦΠΑ:11.52€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Λατινικά Β΄ Λυκείου
-24 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Το βιβλίο ακολουθεί το νέο πρόγραμμα για τη διδασκαλία, την ύλη και την αξιολόγηση των Λατινικών της Β΄ Γενικού Λυκείου, Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών [ΦΕΚ 3971 – ΦΕΚ 4177 – Ενδεικτική Διδακτική Πρόταση εκ του Υπουργείου Παιδείας].Προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία προσέγγισης των κειμέ..
14.30€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:14.30€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών – Το Άγνωστο Θέμα Θεωρητικής Κατεύθυνσης
-20 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Ο σκοπός που γράφτηκε αυτό το βιβλίο είναι καταρχήν η εξοικείωση του μαθητή της Β Λυκείου με την αρχαία ελληνική γλώσσα και γενικότερα με τον ελληνικό λόγο. Και σ'αυτό κατατείνουν,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα περιεχόμενά του, κείμενα από την αττική πεζογραφία, ερμηνευτικά σχόλια, λεξιλογικές, γρα..
10.16€ 12.70€
Χωρίς ΦΠΑ:10.16€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών – Λατινικά
-20 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
• Κείμενα 1-20 με πλήρη συντακτική αναγνώριση και πιστή κατά λέξη μετάφραση.• Φόρμες λεξιλογίου 1-20 αντικριστές με τα κείμενα 1-20 και τις λέξεις πλήρως ταξινομημένες.• Γραμματική (πτωτικά & ρήμα).• Συντακτικό (θεωρία & οι περιπτώσεις του σχολικού βιβλίου).• Κείμενα 1-20 με αντιστοίχιση της μετάφρα..
11.92€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.92€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών – Αρχαία Λυσία ΄Υπέρ Μαντιθέου
-20 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Ο «Υπέρ Μαντιθέου» λόγος του Λυσία είναι λιτός και σύντομος. Ο Μαντίθεος, που κληρώθηκε για βουλευτής, κατηγορήθηκε ότι κατά την περίοδο των τριάκοντα τυράννων είχε χρηματίσει ιππέας και υπηρέτησε με αφοσίωση το τυραννικό εκείνο καθεστώς. Αντικρούοντας την κατηγορία αυτή ο Μαντίθεος βρίσκει την ευκα..
7.76€ 9.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.76€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Ανθρωπιστικών Σπουδών - Γλωσσικές Ασκήσεις Αρχαίων Ελληνικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης
-20 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Το παρόν βιβλίο σκοπό έχει όχι μόνο να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να απαντούν ορθά στις ποικίλες γλωσσικές ασκήσεις και ερωτήσεις πάνω στα ρητορικά κείμενα που διδάσκονται στη θεωρητική κατεύθυνση της Β’ Λυκείου, αλλά και να προετοιμάσει επαρκώς για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα των Αρχα..
14.16€ 17.70€
Χωρίς ΦΠΑ:14.16€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Αρχαία Ελληνικά Λυσία ΄Υπέρ Μαντιθέου΄ Β΄ Λυκείου
-35 %
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός Αποθέματος
Απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου Περίληψη και δομή του λόγου Μετάφραση και νοηματική απόδοση του κειμένου κάθε ενότητας Γραμματική - λεξιλογική επεξεργασία – Αρχικοί χρόνοι ρημάτων Αντικαταστάσεις – Λεξιλογικοί πίνακες – Ομόρριζα Πλήρης συντακτική ανάλυση Ερμηνευτικά - πραγματολογικά σχ..
7.20€ 11.10€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)