ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Εκπαιδευτικά Βιβλία

Λεξικά & Γραμματικές - Το Σύγχρονο Λεξικό Τσέπης Για Μαθητές Δημοτικού Ορθογραφικό , Ερμηνευτικό , Ετυμολογικό
-29 %
Το «Σύγχρονο Λεξικό Τσέπης για μαθητές Δημοτικού» θα βοηθήσει τους μικρούς μαθητές στην επίλυση λεξιλογικών ασκήσεων, στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους και στην καλύτερη χρήση της νεοελληνικής γλώσσας.Το Λεξικό αυτό θα αποτελέσει επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για τους γονείς που στοχεύουν να βοηθήσ..
7.00€ 9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Οι μικροί μαθητές της Α΄ τάξης του δημοτικού, στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινούν για την κατάκτηση του γραπτού λόγου, αντιμετωπίζουν ορισμένες φορές και, κυρίως στην αρχή, σοβαρό πρόβλημα γραφής των γραμμάτων και ως προς τη σωστή φορά και ως προς το κατάλληλο μέγεθος, αλλά και με το ποια πάνε πάνω ή..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Πρόκειται για μια πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης της γραφής και ανάπτυξης των σχεδιαστικών και ζωγραφικών δεξιοτήτων των μικρών παιδιών του Νηπιαγωγείου αλλά και των μαθητών των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου...
4.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
Travelling Around Greece
-31 %
..
3.45€ 5.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.45€
Χρωματίζω Και Ανακαλύπτω - Τα Ζώα Και Τα Μικρά Τους
-39 %
Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων που βοηθούν τα παιδιά να ασκήσουν τις οπτικοκινητικές, τις γλωσσικές και τις μαθηματικές τους δεξιότητες για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες εικόνες.Στο βιβλίο Τα ζώα και τα μικρά τους το παιδί μαθαίνει να μετράει μέχρι το 10, να αναγνωρίζει τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα..
3.35€ 5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.35€
Χρωματίζω - Τις Περιπέτειες Του Οδυσσέα Χρωματίζω - Τις Περιπέτειες Του Οδυσσέα
-26 %
Σε αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων οι μικροί μας φίλοι παίζουν και διασκεδάζουν χρωματίζοντας τις περιπέτειες του Οδυσσέα ενώ, παράλληλα, αναπτύσσουν την παρατηρητικότητά τους και αποκτούν στα­διακά τη λεπτή κινητική δεξιότητα της γραφής. Αριθμός σελίδων: 36..
2.90€ 3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΗ μάθηση γίνεται παιχνίδι χάρη στις απλές δραστηριότητες που στοχεύουν στην άσκηση οπτικοκινητικών δεξιοτήτων και στη γνωριμία με τα γράμματα: Συντονισμός ματιού - χεριού, λεπτή κινητικότητα, αντίληψη και οργάνωση του χώρου Αναγνώριση των γραμμάτων...
7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:7.50€
Πρώτη Γραφή - Ελληνικά-Αγγλικά
-53 %
Η σειρά αυτή βοηθά τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να σχεδιάσουν γράμματα και αριθμούς και να αρχίσουν σιγά σιγά να διαβάζουν τις πρώτες τους λεξούλες. Ο κόσμος της μάθησης ανοίγεται κιόλας μπροστά τους!..
0.70€ 1.50€
Χωρίς ΦΠΑ:0.70€
Οι Πρώτες Μου Χρωμοσελίδες - Σούπερ Ήρωες
-40 %
Με αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο το μικρό παιδί περνάει ευχάριστες ώρες, καθώς χρωματίζει απλά σχέδια, ταυτίζει τις εικόνες με λέξεις και ασκεί τις οπτικο-κινητικές του δεξιότητες. Σειρά: Οι πρώτες μου χρωμοσελίδες Συγγραφέας: Matthew Oldham Εικονογράφηση: Mark Brown Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη Αριθμός..
2.70€ 4.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.70€
Η Δική Μου Αλφαβήτα Η Δική Μου Αλφαβήτα
-28 %
Το βιβλίο αυτό συνδυάζει την ποίηση, τη γραφή και την ανάγνωση και εισάγει το παιδί στον μαγικό κόσμο της γνώσης. Μέσω της ποίησης το παιδί αναπτύσσει μια τρυφερή επαφή με τη λογοτεχνία, ενώ με τη σύγχρονη μέθοδο αναδυόμενης γραφής και ανάγνωσης μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει αβίαστα και ευχάρισ..
7.00€ 9.70€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Διαβάζω, Χρωματίζω Και Κολλάω - Χάνσελ Και Γκρέτελ
-33 %
Το κλασικό, πολυαγαπημένο παραμύθι, με κείμενο φτιαγμένο έτσι ώστε η ανάγνωση να γίνεται με τη συνεργασία ενήλικα και παιδιού: Ο ενήλικας διαβάζει το κείμενο και το παιδί συμπληρώνει τις εικονογραφημένες λέξεις.Περιλαμβάνει τέσσερις σελίδες με αυτοκόλλητα, καθώς και πολλά σαλόνια για να τα χρωματίσε..
5.00€ 7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.00€
Τα Γρήγορα Τεστ Μαθηματικά αποτελούν μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων. Περιέχουν σταθμισμένα δεκάλεπτα κριτήρια αξιολόγησης και συνοπτική θεωρία για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου.  Τα Γρήγορα Τεστ – Μαθηματικά δίνουν τη δυνατότητα: στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη που αν..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
Skag Χρωμοδημιουργίες - Χριστούγεννα 273084
-34 %
Χαλαρώστε ... ξεκουραστείτε ... δημιουργήστε τα δικά σας έργα τέχνης, χρωματίζονταςκαταπληκτικά σχέδια. A4, χαρτί 80 γραμμαρίων 20 φύλλων, μία εκτυπωμένη πλευρά έτσι τα χρώματα δενπερνούν στο επόμενο σχέδιο...
2.30€ 3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.30€
Χρωματίζω Και Ανακαλύπτω - Μαγικοί Αριθμοί
-39 %
Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων που βοηθούν τα παιδιά να ασκήσουν τις οπτικοκινητικές, τις γλωσσικές και τις μαθηματικές τους δεξιότητες για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες εικόνες.Στο βιβλίο Μαγικοί αριθμοί το παιδί μαθαίνει να μετράει μέχρι το 4, να αναγνωρίζει τα σχήματα, να διακρίνει τα μεγέθη (μικρό -..
3.35€ 5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.35€
Τόμας Το Τρενάκι - Ζωγραφίζω 4
-40 %
Χρωματίζω τα αγαπημένα μου τρενάκια. Χρωμάτισε τον Τόμας το τρενάκι και τους φίλους του και διάβασε για τις απίθανες περιπέτειές τους. Βιβλία ζωγραφικής με μικρές ιστορίες για πολλές ώρες διασκέδασης. Ο Τόμας μέσα από τις ιστορίες αναδεικνύει την αξία της φιλίας, της ομαδικής εργασίας, της τιμιότητα..
1.20€ 2.00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.20€
Τετράδιο Πρώτης Γραφής Σύμφωνα Με Το Βιβλίο «Γλώσσα» Της Α’ Δημοτικού
-25 %
Ένα χρήσιμο τετράδιο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στο γράψιμο. Συνοδεύεται από χαρούμενες εικόνες, λέξεις για αντιγραφή και άλλα πολλά...
5.20€ 6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.20€
Συναρπαστικές Διακοπές - Από Τη Γ΄ Δημοτικού Στη Δ’ Δημοτικού Συναρπαστικές Διακοπές - Από Τη Γ΄ Δημοτικού Στη Δ’ Δημοτικού
-10 %
Τα βιβλία της σειράς «Συναρπαστικές Διακοπές», μέσα από ευχάριστα και ψυχαγωγικά παιχνίδια γνώσης, σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, ανέκδοτα, παροιμίες, γρίφους και σπαζοκεφαλιές, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για την επανάληψη και την εμπέδωση των βασικών σημείων των μαθημάτων (Μαθηματικά, Γλώσσα, Γραμματικ..
11.43€ 12.70€
Χωρίς ΦΠΑ:11.43€
Παρατηρώ, Παίζω Και Χρωματίζω - Χρωματίζω Με Αριθμούς
-40 %
Μέσα από απλές δραστηριότητες, τα βιβλία αυτά βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες όπως είναι η παρατηρητικότητα, ο συσχετισμός αντικειμένων και η σύγκριση διαφορετικών στοιχείων και εννοιών. Και όλα αυτά με τον πιο ευχάριστο τρόπο, καθώς και με πολλή... ζωγραφική!..
1.50€ 2.50€
Χωρίς ΦΠΑ:1.50€
Παίζω - Με Τα Σχήματα Και Τα Μοτίβα
-35 %
Απλές δραστηριότητες για την άσκηση βασικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών.Στο βιβλίο Παίζω µε τα σχήματα και τα μοτίβα τα παιδιά:• αναγνωρίζουν τα γεωμετρικά σχήματα,• αναγνωρίζουν και συμπληρώνουν μια ακολουθία (μοτίβο),• μαθαίνουν τα μεγέθη. Συγγραφέας: Jenny Ackland Ε..
3.55€ 5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.55€
Μαθηματικά ΣΤ' Δημοτικού Τεύχος Α'
-30 %
Το καθημερινό μάθημα και η επανάληψη, απλά και κατανοητά! Βιβλίο φύλλων εργασίας με συμπληρωματικές ασκήσεις, επαναληπτικά τεστ με συνοπτική θεωρία, εύστοχα παραδείγματα και ελκυστικά έγχρωμα γραφικά. Ακολουθεί το καθημερινό σχολικό μάθημα και την επανάληψη. Αποτελεί ένα εξαιρετικό ενισχυτικό βοήθημ..
7.00€ 10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα - Από Τη Β’ Στη Γ’ Δημοτικού Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα - Από Τη Β’ Στη Γ’ Δημοτικού
-10 %
Το βιβλίο αυτό περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης.Περιλαμβάνονται: Ασκήσεις γλώσσας • Προβλήματα μαθηματικών • Πειράματα • Διάστημα • Οφθαλμαπάτες • Γρίφοι και σπαζοκεφαλιές • Μύθοι του Αισώπου • Παραμύθια. Σειρά: Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα..
11.43€ 12.70€
Χωρίς ΦΠΑ:11.43€
Πρόκειται για μια πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης της γραφής και ανάπτυξης των σχεδιαστικών και ζωγραφικών δεξιοτήτων των μικρών παιδιών του Νηπιαγωγείου αλλά και των μαθητών των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου. ..
4.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
Διαβάζω, Χρωματίζω Και Κολλάω - Η Κοκκινοσκουφίτσα
-37 %
Το κλασικό, πολυαγαπημένο παραμύθι, με κείμενο φτιαγμένο έτσι ώστε η ανάγνωση να γίνεται με τη συνεργασία ενήλικα και παιδιού: Ο ενήλικας διαβάζει το κείμενο και το παιδί συμπληρώνει τις εικονογραφημένες λέξεις.Περιλαμβάνει τέσσερις σελίδες με αυτοκόλλητα, καθώς και πολλά σαλόνια για να τα χρωματίσε..
4.70€ 7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.70€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 1300 (55 Σελ.)