ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Β΄ Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών

Μαθηματικά Β' Λυκείου
-10 %
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της B’ τάξης Λυκείου ομάδας προσανατολισμού Θετικών σπουδών.Περιέχει:• Αναλυτική θεωρία.• Παρατηρήσεις στη θεωρία, στις οποίες στηρίζονται οι απαντήσεις των ερωτήσεων και οι λύσεις των ασκήσεων.• Μεθοδολογία και Σχόλια για τη λύση ασκήσεων.• Λυμένες ασκήσεις,..
19.53€ 21.70€
Χωρίς ΦΠΑ:19.53€
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών – Φυσική Β΄ Τεύχος
-20 %
Το δεύτερο τεύχος της Φυσικής Β’ Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών περιλαμβάνει τα κεφάλαια ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ και ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.Το βιβλίο αυτό περιέχει: Θεωρία, με τη μορφή ερώτησης – απάντησης. Ερωτήσεις κλειστού τύπου, δηλαδή ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σωστού – λάθους, αντισ..
15.92€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.92€
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών – Φυσική Α΄ Τεύχος
-20 %
ο πρώτο τεύχος της Φυσικής Β′ Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών περιλαμβάνει πολλά λυμένα παραδείγματα, καθώς και πολλές ασκήσεις και προβλήματα προς λύση, που σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν το μαθητή στην αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων εννοιών που θα συναντήσει στο μάθημα αυτό. Περιλαμβάνει ε..
15.92€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.92€
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών – Μαθηματικά
-20 %
Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ο κάθε μαθητής να ξεκινά από τη θεωρία και τις βασικές εφαρμογές της, να συνεχίζει με τη λύση ασκήσεων, η δυσκολία των οποίων προοδευτικά αυξάνεται, και να φτάνει σταδιακά στο επίπεδο να λύνει σύνθετα και συνδυαστικά θέματα.Κάθε κεφάλαιο του βιβλίο..
15.92€ 19.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.92€
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών – Φυσική
-20 %
Για την επιτυχία στη Φυσική Γ′ Λυκείου, είναι απαραίτητο ο μαθητής να αποκτήσει γερές βάσεις μελετώντας σωστά τη Φυσική Β′ Λυκείου.Κάθε κεφάλαιο του νέου επίτομου βιβλίου περιέχει:• Τη θεωρία του κεφαλαίου, με τη μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.• Βασικές λυμένες ασκήσεις, που καλύπτουν όλα τα φυσικά φαιν..
18.32€ 22.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.32€
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών - Μαθηματικά Θετικής Και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης
-20 %
Το βιβλίο αυτό περιέχει με απλό, κατανοητό και μεθοδικό τρόπο την ύλη των Μαθηματικών, Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης, της Β’ Λυκείου. Η διάταξη της ύλης ακολουθεί τη σειρά του σχολικού βιβλίου, ώστε αυτό το βοήθημα να είναι χρήσιμο στη μελέτη, προετοιμασία και βαθιά κατανόηση του καθημερινού ..
18.16€ 22.70€
Χωρίς ΦΠΑ:18.16€
Μαθηματικά B΄ Λυκείου Θετικών Σπουδών
-28 %
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της B΄ τάξης Λυκείου. Περιέχει: - Αναλυτική θεωρία. - Παρατηρήσεις στη θεωρία, στις οποίες στηρίζονται οι απαντήσεις των ερωτήσεων και οι λύσεις των ασκήσεων. - Μεθοδολογία και Σχόλια για τη λύση ασκήσεων. - Λυμένες ασκήσεις, ως υποδείγματα τρόπου λύσης. - Ασ..
14.90€ 20.70€
Χωρίς ΦΠΑ:14.90€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Γ’ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών – Μαθηματικά Η Επανάληψη Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021
-13 %
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου − Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ απευθύ­νεται στους υποψήφιους /-εςτων Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπου­δών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.Είναι σύμφωνο με τη ΝΕΑ ύλη και αφορά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.Δομείται σε τρία μέρη.•  Το Α΄ μέρος περιλαμβάνει:• ..
13.00€ 15.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.00€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Βιολογία Β΄ Λυκείου Σύμφωνα Με Τη Νέα Ύλη
-25 %
Το εκπαιδευτικό βιβλίο Βιολογία Β΄ Λυκείου γράφτηκε σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα της Βιολογίας στη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου και περιλαμβάνει τα κεφάλαια: Άνθρωπος και υγεία, Άνθρωπος και περιβάλλον, Εξέλιξη.Κάθε κεφάλαιο οργανώνεται σε διδακτικές ενότητες και περιέχ..
13.40€ 17.80€
Χωρίς ΦΠΑ:13.40€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Β΄ Λυκείου Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών - Μαθηματικά Πανελλαδικών Εξετάσεων Για Την Προετοιμασία Μαθητών
-20 %
Η αύξηση των ωρών διδασκαλίας των εξεταζόμενων μαθημάτων στη Γ΄ Λυκείου με την παράλληλη αύξηση της εξεταστέας ύλης στα περισσότερα από αυτά, καθώς και το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στις υψηλόβαθμες σχολές, καθιστούν τη Β΄ Λυκείου μια εξόχως σημαντική τάξη, που η έγκαιρη αξιοπ..
15.12€ 18.90€
Χωρίς ΦΠΑ:15.12€
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)